Årets Besöksnäring 2019

Med enorm ära och tacksamhet tilldelades Brukstorget Årets Besöksnäringsföretag 2019 under Varbergsgalan. Att som fastighetsägare få priset Årets Besöksnäringsföretag är vi oerhört stolta över. Genom vår brukstorgsmodell utvecklar vi Brukstorget från industrifastighet till destination i nära relation med våra hyresgäster. Den innebär i enkelhet att vi anpassar avtal, hyresnivå och specifika förutsättningar individuellt efter varje hyresgäst och där vi testar den stora staden i den lilla staden. Nu tar vi sikte mot 2034. Vi ses där och på vägen.

På bild - Claes och Karin Dahlgren som äger och utvecklar Brukstorget.

Nominering
Årets besöksnäringsföretag har lyckats med konstycket att förvandla en industrilokal en bit från stadskärnan till en destination för besökare alla dagar i veckan, i ur och skur.

Aktörerna handplockas och oavsett om du är ute efter att äta, handla, träna eller umgås så levererar de på allt. Kreativiteten flödar med design och återbruk som viktiga dragare.

I takt med att staden växer norrut så hamnar årets pristagare ännu mer i centrum. Satsningen är lika gedigen som attraktiv och vi är säkra på att de kommer att inspirera andra att följa i deras fotspår.

Hitta till Brukstorget

Brukstorget finns på Birger Svenssons väg 16E-F i Varberg. Du hittar enkelt hit från både den norra och centrala infarten. Ta dig hit med cykel eller buss nr 2 från Varbergs station mot Trönninge - hoppa av på hållplatsen Valen.

Följ oss även på sociala medier.