Lagret - hyr en box och husera bland flera kreativa verksamheter

Med visionen att samla kreativa verksamheter under samma tak slog vi upp dörrarna till vårt nya koncept ”Lagret” sommaren 2020. Till en början byggdes 5st boxar och under våren 2021 byggdes ytterligare 10st boxar. Tanken är att det ska vara enkelt och smidigt för en mindre verksamhet att ta klivet och våga skriva kontrakt och flytta in i en lokal. Vi gör steget från hobbyverksamhet med hemmakontor till egen lokal lite enklare. Dessutom kan du kalla alla dina grannar i boxarna för kollegor, tänk att få någon att dricka förmiddagskaffet med och spåna på kreativa idéer med!

Hur funkar det då? Jo, tänk kontorshotell fast vi är mer ute efter studios/butiker/salonger men upplägget är likt kontorshotell. Du betalar en fast avgift där internet, värme och el ingår. Du hyr en box där du har din verksamhet. I lokalen finns gemensamma toaletter och ett gemensamt kök.

Hur ser en box ut? Fyra väggar och betonggolv – den är alltså helt tom. Väggarna är målad plywood för att du enkelt ska kunna sätta din egen prägel och göra boxen till din.

Antal boxar: 15st

Yta: 20-35kvm

Adress: Birger svenssons väg 16E Varberg

Tillträde: Omgående/Efter överenskommelse

Hyra: Från 5000kr/mån exkl. moms

Hyresvillkor: Vi hyr ut tillsvidare eller tillfällig popup under 1 mån tid, hör av dig så snackar vi mer om upplägget!

Intresserad? Skicka iväg ett maila till Claes på claes@baleno.se

Hitta till Brukstorget

Brukstorget finns på Birger Svenssons väg 16E-F i Varberg. Du hittar enkelt hit från både den norra och centrala infarten. Ta dig hit med cykel eller buss nr 2 från Varbergs station mot Trönninge - hoppa av på hållplatsen Valen.

Följ oss även på sociala medier.