Nybakat från Verket

Ta ett djup andetag, föreställ dig doften, blir det för svårt? Vi har lösningen på problemet ---> Ta klivet in och starta dagen på Brukstorgets bageri och lunchrestaurang Verket. En perfekt uppladdning för en heldag hos oss. Öppet från 8.00 - tisdag till lördag.

BAGERI
Bageriet är fullt av frallor, bakverk och sötsaker. Köp med hem eller sitt ner på en fika i kafét. Starta dagen med frukostpaketet bestående av nybakad fralla, fil med Verkets egna granola, juice samt kaffe/te.

LUNCH
Lunchen är snabb, kreativ och fräsch med en meny som uppdateras dagligen och serveras mellan 11:30 & 14:30. Efter lunchen på fredagar är du välkommen på världens bästa AW-häng med varma och kalla pintxos och på lördagar är det all in streetfood som gäller!

Läs mer om Verket, håll koll på dagens lunch, veckans Aw och allt annat spännande som händer innanför Verkets väggar på ---> https://vbgverket.se

Hitta till Brukstorget

Brukstorget finns på Birger Svenssons väg 16E-F i Varberg. Du hittar enkelt hit från både den norra och centrala infarten. Ta dig hit med cykel eller buss nr 2 från Varbergs station mot Trönninge - hoppa av på hållplatsen Valen.

Följ oss även på sociala medier.